Bloggtips 2 – Inspiration hos Pauline

Förra veckan delade jag med mig av mina bästa tips på hur du kan lyckas online. Det finns gott om tips och information på nätet men personliga råd är väl ändå det bästa? Det tycker
jag iallafall! Som del 2 inom ämnet ”bloggtips” vill jag ge tummen upp för Pauline Wågström som har bloggat sedan år 2012!

Det är faktiskt inte många som orkar hålla igång bloggandet i så många år, de fåtal som klara det är enligt mig pricken över i:et. Ett ytterligare bevis på att hon verkligen bryr sig om sina läsare och försöker dagligen uppdatera bloggen med intressanta tips och råd. Pauline delar bland annat med sig av sin story, hur det är att leva med autism och mycket mer.

Det är väldigt intressant att läsa andras story och uppskatta allt man har, personer som henne inspirera att man ska gå frammåt och utvecklas. Så dagens slutsats: Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara ”lite” längre tid!