Bloggtips – såhär lyckas du

Till och från får jag förfrågan hur man kan lyckas med att driva en inspirerande blogg. Visste du att det handlar inte enbart om att skriva och publicera? Det är betydligt mer som ligger till grunden. Jag har bloggat i flera år och fick förfrågan av min vän under dagen att ta mitt ansvar och dela med mig av mina bästa tips. Genom att hjälpa varandra kommer vi långt i livet, tyvärr är det allt för många som har ”pengar fokus” och självklart går det att tjäna pengar på sin blogg, men i mitt fall handlar mer om att inspirera alla andra som vill bli inspirerade.

Anne von porat - VeckomagasinetAnne är en förebild för väldigt många, även för mig. Förutom att hon följer kungafamiljen på olika representationsuppdrag driver hon även bloggen veckomagasinet som är en av Uppsalas och Stockholms bästa blogg, just nu rekryterar hon även nya bloggare som vill kunna tjäna pengar hemifrån.

För att skapa en blogg behöver du absolut inte kunna programmera, däremot är det viktigt att skapa intressant innehåll som andra vill läsa – från ditt egna perspektiv.

Vill du ha fler tips, mer inspiration så rekommenderar jag att du besöker veckomagasinet.com, Anne bistå gärna med hjälp även om du ska starta eget företag.